En salong man verkligen kan lita på

God morgon, god middag, god kväll, helt beroende på när du läser det här inlägget. Idag hade jag tänkt passa på att tipsa er om en riktigt bra salong i Göteborg, den heter Salong Marie och jag brukar oftast vända mig dit när jag hårvård eller liknande.

Jag vet att jag vanligtvis brukar skriva om mat och olika recept som jag provat, istället för att tipsa er om ett recept i dagens inlägg kommer jag istället införa ett annat intresse som jag har och rekommendera denna underbara salong i Göteborg. Anledningen till att jag till en början började gå till dem för att klippa mig och göra fransförlängning var för att en nära kompis till mig älskade dem och deras jobb. Jag litade på hennes omdöme och provade att gå till salongen en gång för att klippa mig, den gången blev jag mer nöjd än jag någonsin blivit tidigare. Efter det har jag helt enkelt bara fortsatt att gå dit för att fixa mig fin, varje gång jag går dit blir jag lika nöjd med resultatet. Huvudsakligen vänder jag mig till dem för att deras frisörer är otroligt duktiga men jag gör även fransförlängning hos dem, även då gör de ett felfritt jobb. Som ni märker finns det ingenting negativt att säga om det här företaget, allt som de har hjälpt mig med när det kommer till skönhet har jag alltid blivit nöjd över. För att sammanfatta detta kan jag verkligen rekommendera er att gå till denna salong i Göteborg när det är någonting ni vill ha hjälp med när det kommer till skönhet. Förhoppningsvis har ni uppskattat det här inlägget även om det inte handlar om mat eller att jag har tipsat er om något recept, slutligen vill jag önska er alla en fortsatt bra dag.